Graag delen wij onderstaande uitnodiging van CLICKNL (en hun partner SIA) met jullie:

Dag creatieve mkb\’er!

Houd jij je met jouw bedrijf bezig met vernieuwing, heb je dit in het verleden gedaan of altijd al willen doen?

Dan weet je dat hier uitdagingen bij komen kijken. Gelukkig zijn er diverse partijen die innovatie in de creatieve sector ondersteunen en stimuleren. Van regelingen, tot subsidies en andere zogenaamde steun instrumenten. Op dit moment weet echter maar een klein deel van de mkb\’ers deze steun te vinden en bemachtigen. Dit kan anders! Wij van CLICKNL en Regieorgaan SIA zijn benieuwd hoe.

In samenwerking met Fundamentals Academy (creatief bureau) organiseren wij daarom drie co-creatie sessies door heel Nederland. Tijdens deze sessies komen we tot concrete oplossingen om de creatieve sector en het aanbod van financiers en ondersteuners van innovatie beter op elkaar te laten aansluiten.

Wil jij:

  • Meedenken over het toegankelijker maken van regelingen, subsidies en andere instrumenten en zo de creatieve sector aansterken?
  • Jouw perspectief en ervaring als creatief mkb delen?
  • Kennismaken en sparren met creatieve mkb\’ers in jouw regio die ook bezig zijn met innovatie?

Dan zoeken we jou. Denk en creëer een middag met ons mee. In een co-creatie sessie van drie uur komen we tot concrete adviezen over het stimuleren van innovatie in de creatieve sector.

Details:

  • Per regio is er plek voor 10 mkb\’ers. Per mkb één vertegenwoordiger.
  • Sessies duren van 14:00 uur tot 17:00 uur, achteraf is er een borrel met de mogelijkheid voor netwerken.
  • Stuur om je aan te melden een mailtje met jouw naam en organisatie naar Jens Gijbels van Fundamentals Academy. Dit kan via team@fundamentalsacademy.nl. Hij zal de co-creatie sessies begeleiden, voor vragen is hij tevens te bereiken.

\"\"

Scroll to Top